احمد حاجی زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به این که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، لازمه پایمردی و استقامت در برابر دشمنان ملت و انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: از جمله اصلی ترین اهداف برگزاری یادواره ها، اجلاسیه ها و کنگره های شهدا در سطح کشور از جمله استان قم، ترویج همین فرهنگ ایثار و شهادت است چرا که در این صورت است که از هویت و عزت ملی ما بر اساس آموزه های ناب اسلامی حراست به عمل می آید.
وی با بیان این که ریشه بخش مهمی از مشکلات و گرفتاری های کشور به جهت غفلت از سیره و فرهنگ شهداست، افزود: رهبر معظم انقلاب بارها بر این مسأله مهم و کلیدی تاکید داشتهاند که نباید یاد و خاطره و فرهنگ شهدا در جامعه به فراموشی سپرده شود، کما این که ایشان به طور خاص تأکید فرمودند که اجر و پاداش زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا، کمتر از شهادت نیست.
مسئول سابق ستاد کنگره ملی شهدای استان قم همچنین خواستار توجه و اهتمام ویژه نسبت به تداوم برنامه های مرتبط با دیدار و سرکشی از خانواده های معظم شهدا در قم شد و گفت: در حال حاضر از بیش از ۶ هزار شهید استان قم، تنها حدود هزار پدر شهید و همچنین حدود ۲ هزار و ۳۰۰ مادر شهید در قید حیات هستند و لذا باید به صورت هدفمند در راستای آشنایی با شهدا و ترویج سیره و سبک زندگی این عزیزان، به دیدار خانواده های آن ها به خصوص برای دست بوسی والدین بزرگوار شهدا رفت.
وی بر لزوم بهره گیری حداکثری از ابزار هنر و رسانه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی سیره نورانی شهدا تأکید کرد و ابراز داشت: البته در بخش ها و کمیته های مختلف کنگره شهدای استان، نسبت به تولید و انتشار کتاب، تولید نماهنگ، تیزر، کلیپ، مستند و ... در خصوص شهدا کارهای بسیار خوبی صورت گرفته که ان شاءالله این روند مبارک در راستای تبیین کلام و سیره نورانی شهیدان والامقام در سطح استان قم همچنان تداوم داشته باشد.
حاجی زاده با بیان این که اهتمام نسبت به زنده نگه داشتن نام و یاد و راه شهدا، عامل برکت در زندگی همه ماست، گفت: گام برداشتن در مسیر سیدالشهدا(ع) و یاران و محبان حقیقی ایشان که همین شهیدان سرافراز هستند، ضامن سعادت دنیا و آخرت ماست و لذا تلاش در جهت تبیین حماسه و رشادت این عزیزان و بزرگداشت فرهنگ ایثار و شهادت، مایه خشنودی خدای متعال و کسب رضایت حضرات معصومین(ع) به خصوص امام حسین(ع) است.